Tilaa tietoturvasäiliöiden tyhjennys
Kaikki toimipisteemme palvelevat
1.9.2018 alkaen

ma-pe klo 8-16
la-su suljettu

Portit avoinna aukiolojen mukaisesti

Kumppanisi kierrätyspalveluissa

Ihminen on osa luonnon kiertokulkua. Kaikki tarvitsemamme on otettu luonnosta ja kaikki myös palautuu sinne käytön jälkeen jossain muodossa.

Koska me käytämme maapallon luonnonvaroja hyväksemme, meidän tulee pitää myös luonnosta huolta. Kierrätyksellä raaka-aineet saadaan uudelleen hyötykäyttöön, pois kaatopaikoilta.

Hyötypaperi on kierrätyspalveluiden asiantuntija. Keräämme ja käsittelemme mm. metallit ja metalliromut, paperit, rakennus- ja purkujätteet, metsätähteet sekä muut uusiokäyttöön hyödynnettävät jakeet teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta ja muista yrityksistä. Kouvolan-toimipisteissämme Valkealassa ja Kuusankoskella sekä Lappeenrannan-toimipisteessämme käsittelemme yhteensä yli 180 000 tonnia materiaaleja vuosittain. Toimimme tiiviisti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja räätälöimme toimivan palvelupaketin yrityskohtaisesti. Palvelemme myös kuluttajia.
 
Olemme vahvasti luonnon kiertokulussa mukana – kierrätyksellä varmistamme että luonnosta saatu materiaali palautuu sinne myös takaisin. 


Hyötypaperi - palveluksessanne!